Predjedlá
Kačacia paštéta s figami a citrusovým rôsolom
Mozzarella prekladaná uhorkou a lístkami bazalky preliata rajčinovým pestom
Tataráčik z dvoch druhov lososa s ďumbierom na bylinkovom tramezine
Divinová terina s lesnými hubami a omáčkou z červeného vína a čokolády
Polievka
Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou
Hlavné Jedlá
Medailónik z hovädzej sviečkovej a kuracích pŕs na konfitovanej zelenine s gratinovanými zemiakmi
Bravčová panenka v bylinkovej kruste na tekvicovom ragú s pečenými zemiakmi a demi glace omáčkou
Kuracie prsia plnené so syrom Brie a sušenou paradajkou preliate demi glace omáčkou s kúskami papriky s opekanými zemiakmi a bylinkovou ryžou
Rezy z bravčovej panenky a kuracích pŕs na grilovanej bielej a zelenej špargli so šafranovo-smotanovou omáčkou s pečenými zemiakmi s rozmarínom a cesnakom
Bravčová panenka v prosciutte na grilovanej zelenine s teľacím demi glace a pečenými zemiakmi s rozmarínom