Používaním webstránok SLOVKARPATIA HOTEL, a.s., súhlasíte s použitím cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby

Súhlasím Viac info

Svadobné menu

book now Rezervujte si termín

Predjedlá

Kačacia paštéta s figami a citrusovým rôsolom

Mozzarella prekladaná uhorkou a lístkami bazalky preliata rajčinovým pestom

Tataráčik z dvoch druhov lososa s ďumbierom na bylinkovom tramezine

Divinová terina s lesnými hubami a omáčkou z červeného vína a čokolády

 

Polievka

Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou

 

Hlavné Jedlá

Medailónik z hovädzej sviečkovej a kuracích pŕs na konfitovanej zelenine s gratinovanými zemiakmi

Bravčová panenka v bylinkovej kruste na tekvicovom ragú s pečenými zemiakmi a demi glace omáčkou

Kuracie prsia plnené so syrom Brie a sušenou paradajkou preliate demi glace omáčkou s kúskami papriky s opekanými zemiakmi a bylinkovou ryžou

Rezy z bravčovej panenky a kuracích pŕs na grilovanej bielej a zelenej špargli so šafranovo-smotanovou omáčkou s pečenými zemiakmi s rozmarínom a cesnakom

Bravčová panenka v prosciutte na grilovanej zelenine s teľacím demi glace a pečenými zemiakmi s rozmarínom

Rezervácia termínu

zavolajte alebo napíšte nám

+421 2 482 45 147  |  conference@holidayinn.sk